Skip to content

Bravo! Jij ook hebt het gehaald, je rijbewijs

Een van onze actiepunten is jongeren helpen om een rijbewijs te behalen. Het is bijzonder moeilijk voor jongeren zonder familiaal of sociaal netwerk om dit doel te bereiken. Maar een rijbewijs is wel een sterke wissel op de toekomst. Het maakt je aantrekkelijker op de arbeidsmarkt. Het vergroot je mobiliteit en laat je toe om socialer te zijn.

Dankzij George en Thierry heeft Amine nu deze extra troef op zak. Maar hij heeft zich hier extra goed voor ingespannen. Goed ondersteund door zijn Buddy. Met onze 2GO-Car die ook al wordt ingezet om andere jongeren aan het fel begeerd kleinood te helpen: een rijbewijs.

Word ook vrijwilliger bij 2GO

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die hun ervaring, enthousiasme, vrije tijd en vaardigheden willen inzetten om onze “kanszoekende” jongeren hun persoonlijke doelen te laten bereiken.

In een organisatie als 2GO is er plaats voor talloze soorten vrijwilligers met uiteenlopende talenten.

Coaching van jongeren, rijlessen geven met de 2GO-mobiel, organisatie van events, administratieve taken, toezicht bij tentoonstellingen, …

Je wil graag mee je schouders onder dit project steken? Vul nu het formulier in. Wij nemen dan contact met je op om dit verder te bespreken.