Skip to content

Touch my soul. If you dare.

Een “interactieve” tentoonstelling als een onderdompeling

Jonge kunstenaars geven zich aan U bloot met hun artistieke creaties. Het is een boeiende uitdaging om zich te meten aan hun verhalen. Die met veel enthousiasme worden verteld, en ons beter doet begrijpen hoe groot hun veerkracht is. Ze stellen U in staat hun nog jong levenspad beter te begrijpen. Hun scheuren, hun worstelingen en hun successen te zien.

Door middel van video, grafische kunst, fotografie, beelden, woorden en andere kunstvormen laten ze u zien hoe zij de evenementen uit hun leven een plaats proberen te geven. U kan voor één moment hun ziel aanraken als kunstenaars. En als mensen, in een continu proces van opbouw.

Deze unieke tentoonstelling is geen droefgeestige tocht, maar een ode aan het leven en een lumineuze openbaring.

Vergeet zeker uw smartphone of tablet, en uw oortjes of koptelefoon niet om volop van de interactiviteit van de tentoonstelling te kunnen genieten.

Word ook vrijwilliger bij 2GO

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die hun ervaring, enthousiasme, vrije tijd en vaardigheden willen inzetten om onze “kanszoekende” jongeren hun persoonlijke doelen te laten bereiken.

In een organisatie als 2GO is er plaats voor talloze soorten vrijwilligers met uiteenlopende talenten.

Coaching van jongeren, rijlessen geven met de 2GO-mobiel, organisatie van events, administratieve taken, toezicht bij tentoonstellingen, …

Je wil graag mee je schouders onder dit project steken? Vul nu het formulier in. Wij nemen dan contact met je op om dit verder te bespreken.