Skip to content

Steek een turbo in je schilderij of boven je schouw

Gie Goyvaerts is een in Antwerpen geboren en getogen aquarellist, autodidact, die al meer dan 50 jaar het penseel hanteert. Gepassioneerd door auto’s en motoren van de jaren 1930 tot 1970, zijn dit ook zijn voorkeursonderwerpen.

Ter gelegenheid van het evenement “Autosalon-1961” heeft Gie 12 unieke werken geschilderd die u tijdens uw bezoek kan ontdekken. U heeft ook de mogelijkheid om ze aan te schaffen. Er zijn twee opties. Ofwel een van de twaalf meesterwerken zelf. Of anders de 12 werken samen, gebundeld in een prachtige kalender 2022 kopen. Met één werk per maand, twaalf maanden tijdloos plezier. Te koop tijdens het Salon.

Contact: gie.goyvaerts@hotmail.be

Word ook vrijwilliger bij 2GO

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die hun ervaring, enthousiasme, vrije tijd en vaardigheden willen inzetten om onze “kanszoekende” jongeren hun persoonlijke doelen te laten bereiken.

In een organisatie als 2GO is er plaats voor talloze soorten vrijwilligers met uiteenlopende talenten.

Coaching van jongeren, rijlessen geven met de 2GO-mobiel, organisatie van events, administratieve taken, toezicht bij tentoonstellingen, …

Je wil graag mee je schouders onder dit project steken? Vul nu het formulier in. Wij nemen dan contact met je op om dit verder te bespreken.