Skip to content

Welkom op het autosalon van 1961

Van 26 november t/m 12 december 2021 kan u zich onderdompelen in het Autosalon van 1961, met de auto’s die dat jaar werden voorgesteld op de diverse toonaangevende salons. Go back in 1961 en ontdek In een unieke nagebouwde setting zeer herkenbare modellen, die intussen zijn uitgegroeid tot heuse klassiekers, met documentatie en informatie van 60 jaar geleden. Een nostalgische reis in de tijd,  op zoek naar wat de grote omwenteling zal worden in de auto-industrie. « 2GO Back in Time – Road trip through the 20th Century» is een organisatie van 2GO VZW.

Voor ons event ‘Autosalon van 1961’ kunnen wij rekenen op de medewerking van BEHVA (Belgian Historic Vehicle Association) om ons evenement te promoten naar haar leden toe.

Ben je als club in de periode van dit unieke autosalon op zoek naar een gepaste locatie voor het organiseren van een vergadering, clubbijeenkomst? Neem gerust contact met ons op en vraag naar onze voorwaarden. Uw vergadering kan perfect gecombineerd worden met een bezoek aan het ‘autosalon 1961’.  Mail naar events@2govzw.be