Skip to content

DRIVE ME CRAZY BABY
BECAUSE I'M NOT MAD.

Tegen het einde van het jaar willen we 30 extra jongeren aan een rijbewijs helpen. Elke EURO die wordt geschonken brengt ze dichter bij hun einddoel. Zo kunnen ze achter het stuur van de 2GO-mobiel de deelleerwagen – kruipen. Zonder dat ze gek worden gemaakt.

Originele illustratie van Martin Swolfs voor 2GO VZW

Help je mee?

Volg onze reis op onze site of op facebook 2govzw  

Bankrekening van 2GO VZW:  BE08 7350 5763 0213 met vermelding “drive me crazy”

Wij zijn Jong en Zot

“Zot van onze generatie, zot van mekaar en zot van de toekomst. En zot van onszelf, want zo is er maar één. “ Dit is de boodschap die wordt gedragen door JEZ.

Jong en zot, maar niet onbezonnen…

Het is de wens van elke jongere om op zijn eigen benen te kunnen staan. En één voorwaarde om dit te realiseren is “mobiel en flexibel” zijn. Daarom is een rijbewijs hebben zo belangrijk. Makkelijker een job vinden. Een deelauto huren. Zich inzetten voor zijn leefgemeenschap. Bewust kiezen voor groene mobiliteit…. Het zijn maar enkele voorbeelden.

 Een rijbewijs behalen op een maatschappelijk relevante manier is de uitdaging waarvoor 2GO VZW staat. Dat weten 20 jongeren intussen.

Waarom JEZ!?

Jongeren van vandaag hebben de ongelofelijke kracht om een positief verschil te maken voor de wereld van morgen. Daarom mag die wereld vandaag al wat meer jong en zot worden.

De jongeren van JEZ! nemen het voortouw en geven jongeren een stem, ook als het over moeilijke thema’s gaat.

Zo doet JEZ! dat

JEZ! is een verhaal van, voor en door jongeren. Dat kunnen we uiteraard niet alleen, we werken samen met zo’n 200 organisaties die jongeren centraal zetten.

De jongerenbeweging, die samen met VTM, Qmusic, HLN en Belfius jongeren een stem wil geven, wordt voortgestuwd door 15 JEZ! jongeren en 4 bekende ambassadeurs. Meer info? https://www.jezofficial.be/