Skip to content

ONTDEK MEER OVER 2GO VZW

Over ons

Een aantal personen, met een breed sociaal netwerk, en een rijke professionele ervaring in diverse sectoren en functies, wensten zich te engageren in een nieuw project met als centraal thema “jongerenwerking”. Niet om de zoveelste organisatie te worden, maar om de “hiaten” op te vullen die niet worden afgedekt door andere organisaties; in samenspraak en samenwerking met deze organisaties.

ONZE
MISSIE

Eenvoudige dingen doen, maar een duidelijke meerwaarde bieden, in de persoonlijke ontplooiing van deze jongeren. Kanszoekende jongeren begeleiden en hen ondersteunen om verder en hoger te geraken – wat hun sociale of familiale achtergrond ook moge zijn.

FINANCIËLE
AUTONOMIE

2GO wenst haar financiële autonomie te bereiken door zich op een andere manier te positioneren op de “sociale markt”. Om fondsen te werven en visibiliteit te krijgen, focust 2GO zich op kunst en oldtimers. Zo onstond de naam van onze locatie en homebase: “Art & Classics”, waar 2GO tentoonstellingen en evenementen organizeert. Ook kan deze locatie verhuurd worden aan bedrijven.

Het kernteam

Philippe Van der Hofstadt

Voorzitter en verantwoordelijke Art & Classics
Philippe_Vanderhofstadt

Bart De Greef

Secretaris
Bart_DeGreef

Sylvia Cosaert

Vice-voorzitter en vrijwilligersbeleid
Sylvia

Benoit Demeure

Penningmeester
BenoitDemeure

Alain De Deken

Communication Manager
AlainDeDeken

Ons steunen

Om de werking met onze kanszoekende jongvolwassenen te financieren, organiseren we zelf activiteiten zoals tentoonstellingen, evenementen, … Ook verhuren we onze zaal aan derden.

Er zijn talloze manieren om ons financieel, maar ook met een praktische of materiële inbreng, te steunen.

Je wil ons graag steunen? Stuur een bericht naar fundraising@2govzw.be. of events@2govzw.be
Wij nemen dan contact met je op om dit verder te bespreken.

Je kan ook rechtstreeks een financiële bijdrage geven. Dit kan via deze link. Een gift doen (kbs-frb.be)
Vanaf €40 ontvang je een fiscaal attest.

Vrijwilliger worden

2GO is op zoek naar vrijwilligers die hun ervaring, enthousiasme, vrije tijd en vaardigheden willen inzetten om onze “kanszoekende” jongeren hun persoonlijke doelen te laten bereiken.

In een organisatie als 2GO is er plaats voor talloze soorten vrijwilligers met uiteenlopende talenten.

Je wil graag mee je schouders onder dit project steken? Laat het ons weten en stuur een motivatiemail met je persoonlijke gegevens naar vrijwilliger@2govzw.be.

Wij nemen dan contact met je op om dit verder te bespreken.