Skip to content

ONZE EVENTZAAL HUREN

Onze zaal kan gehuurd worden voor diverse events.

Onze polyvalente zaal biedt de mogelijkheid om diverse evenementen te ontvangen en te organiseren. Door uzelf of in samenwerking met 2GO. Art &Classics, zoals onze locatie heet, host tentoonstellingen, vergaderingen, muzieksessies, filmvoorstellingen, recepties, of infosessies.  Maar het heeft ook nog tal van specifieke en verborgen troeven. Kom ze alvast ontdekken.

Een strategische vergadering met een nieuwe klant, een productpresentatie of een update-meeting met verschillende klanten, deze ruimte van 500 m² geeft een andere dimensie aan uw evenement. De zaal is te huren met of zonder cateraar. Art & Classics zorgt voor een uniek kader, uw talent schildert het succes met uw klanten.

Faciliteiten

Art & Classics biedt de mogelijkheid om diverse types van evenementen te organiseren. Recepties, vergaderingen met een zittend publiek, walking-dinners, vernissages, jaarlijkse bijeenkomsten of voordrachten. Zowel voor privé-organisaties als bedrijven, verenigingen of serviceclubs. En biedt standaard de volgende faciliteiten: