Skip to content

ONZE EVENTZAAL HUREN

Onze zaal kan gehuurd worden voor diverse events.

Onze polyvalente zaal biedt de mogelijkheid om diverse evenementen te ontvangen en te organiseren. Door uzelf of in samenwerking met 2GO. Art &Classics, zoals onze locatie heet, host tentoonstellingen en dient als showroom voor onze “classics”. Maar het heeft ook nog tal van specifieke en verborgen troeven. Kom ze alvast ontdekken.

Een strategische vergadering met een nieuwe klant, een productpresentatie of een update-meeting met verschillende klanten, deze ruimte van 500 m² geeft een andere dimensie aan uw evenement. De zaal is te huren met of zonder cateraar. Art & Classics zorgt voor een uniek kader, uw talent schildert het succes met uw klanten.

Faciliteiten

Art & Classics biedt de mogelijkheid om diverse types van evenementen te organiseren. Recepties, vergaderingen met een zittend publiek, walking-dinners, vernissages, jaarlijkse bijeenkomsten of voordrachten. Zowel voor privé-organisaties als bedrijven, verenigingen of serviceclubs. En biedt standaard de volgende faciliteiten:

Word ook vrijwilliger bij 2GO

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die hun ervaring, enthousiasme, vrije tijd en vaardigheden willen inzetten om onze “kanszoekende” jongeren hun persoonlijke doelen te laten bereiken.

In een organisatie als 2GO is er plaats voor talloze soorten vrijwilligers met uiteenlopende talenten.

Coaching van jongeren, rijlessen geven met de 2GO-mobiel, organisatie van events, administratieve taken, toezicht bij tentoonstellingen, …

Je wil graag mee je schouders onder dit project steken? Vul nu het formulier in. Wij nemen dan contact met je op om dit verder te bespreken.